Teploměry

Nejprodávanější

4976 1 teplomer do grilu nebo udirny 0 250 c 1881
289 Kč –48 %
Původně: 289 Kč  (–48 %)
149 Kč
Detail
gfgf
99 Kč –51 %
Původně: 99 Kč  (–51 %)
49 Kč
Detail
AG254C ag254c r1
155 Kč –17 %
Teploměr na pečení, AG254C
Skladem (6)
Kód: 4009
Původně: 155 Kč  (–17 %)
129 Kč
Detail
pol pl Termometr do pieczenia bitumiczny 5725 12
200 Kč –51 %
Bimetalový teploměr na pečení, 465
Skladem (> 10)
Kód: 12741
Původně: 200 Kč  (–51 %)
99 Kč
Detail
AG254 ag254 01
189 Kč –34 %
Původně: 189 Kč  (–34 %)
125 Kč
Detail
xvxvxm
146 Kč –33 %
Původně: 146 Kč  (–33 %)
98 Kč
Detail
AG254B ag254b r1
Vpichovací teploměr, AG254B
Skladem (> 10)
Kód: 1101
 
149 Kč
Detail
5894 2 teplomer na vino
299 Kč –60 %
Teploměr na víno
Skladem (7)
Kód: 871
Původně: 299 Kč  (–60 %)
119 Kč
Detail
8 položek celkem
gfgf
99 Kč –51 %
49 Kč

Vložte minutku do hrnce spolu s vejci (doporučuje se, aby vajíčka a minutka měly na začátku stejnou teplotu) a pozorujte, jak se při vaření mění barva!

Kód: 1084
xvxvxm
146 Kč –33 %
98 Kč

Bimetalový kotoučový teploměr pro trubky s pružinou 0-120 ° C

Kód: 3415
pol pl Termometr do pieczenia bitumiczny 5725 12
200 Kč –51 %
99 Kč

Vhodný nejen do udírny – nachází široké uplatnění v gastronomii, jak v domácnosti, tak i v restauracích a potravinářském průmyslu. Snadno zjistíte teplotu pečeného masa (nebo...

Kód: 12741
5894 2 teplomer na vino
299 Kč –60 %
Teploměr na víno
Skladem (7 ks)
119 Kč

Zapůsobte na návštěvu výborným vínem skvělé teploty. S teploměrem na víno UNO není těžké zjistit přesnou teplotu a název vína.

Kód: 871
AG254 ag254 01
189 Kč –34 %
125 Kč

Teploměr pro plynové a elektrické trouby. 

Kód: 3598
AG254C ag254c r1
155 Kč –17 %
129 Kč

Robustní analogový teploměr z oceli s jehlovou sondou. Ideální pro ovládání teploty grilu, udírny, sporáku a pro plynové a elektrické trouby. Nezbytné nářadí, pokud...

Kód: 4009
4976 1 teplomer do grilu nebo udirny 0 250 c 1881
289 Kč –48 %
149 Kč

Kvalitní teploměr z nerezové oceli, vhodný na měření teploty v grilu nebo udírně – přímou i nepřímou metodou. Teplotní čidlo se nachází v oblasti mezi 1,3 cm a 5 cm od začátku...

Kód: 1348
AG254B ag254b r1
149 Kč

Přesvědčte se, že je vaše jídlo vždy důkladně uvařeno a upečeno. Teploměr - užitečné při vaření, abychom zjistili, jak se peče nebo vaří jídlo, zda je uvnitř kuřat nebo...

Kód: 1101

Použití teploměru při vaření je jediným spolehlivým způsobem jak si ověřit, že je pokrm dobře tepelně zpracovaný. Obzvlášť při pečení většího kusu masa je důležité se přesvědčit, že je řádně propečené. Nedostatečně dodělané maso může být totiž dokonalým zdrojem salmonely a jiných nebezpečných bakterií.

Přestože je používání teploměrů při přípravě jídel relativně nová technika, existuje na trhu široká řada různých teploměrů.

Digitální vs. analogový
Analogový teploměr je vhodný pro měření teploty pečeného pokrmu v takové troubě, kde chybí vestavěný indikátor teploty. Používají se teploměry vyrobené ze žáruvzdorného kovu vhodné do plynové i elektrické trouby. Velký a dobře čitelný číselník umožňuje sledování teploty v troubě v rozmezí 50 až 300 stupňů Celsia.

Digitální teploměr je vybavený teplovzdornou sondou s čidlem a oproti analogovému je určený pouze ke kontrolnímu měření aktuální teploty potravin uvnitř trouby. Obvykle je vybavený podsvíceným LCD displejem a vestavěným časovačem. Zvuková signalizace vás po uplynutí stanoveného času upozorní, že bylo dosaženo požadované teploty uvnitř pokrmu.

Vpichovcí teploměry nabízíme v několika velikostech:

- bezdrátové vpichovací teploměry jsou tak malé, že se vám pohodlně vlezou do kapes od kalhot
- elektronické teploměry s dvojitou nerezovou sondou zvyšují přesnost měření
- digitální teploměr pro měření teploty uvnitř masa vybavený dlouhým kabelem je ideální pro všechny trouby, grily a udírny

Jak požít správně vpichový teploměr do trouby?
Nejspolehlivější metoda, jak zjistit skutečnou vnitřní teplotu masa a úroveň propečení, je změřit ji vpichovým teploměrem. Zapíchněte jehlici do masa v nejsilnějším místě alespoň do dvou třetin délky. Špička jehlice musí být co nejblíže středu masa a nesmí se nacházet v blízkosti tuku nebo kosti. Po každém použití očistěte sondu houbičkou namočenou v saponátu a omyjte čistou vodou.