Teploměry

15 položek celkem
pol pl Termometr kuchenny cyfrowy lcd sonda miesa wina 75 1
97 Kč

Univerzální vpichovací teploměr vyrobený z nerezové oceli a odolného plastu. Vhodný pro měření teploty uvnitř pokrmů a tekutin během vaření.

Kód: 4568234
AG254 ag254 01
122 Kč

Teploměr pro plynové a elektrické trouby. Nezbytné, pokud trouba nemá vestavěný indikátor teploty. Umožňuje aktuální sledování teploty uvnitř trouby v rozmezí 50 až...

Kód: 3598
AG254C ag254c r1
126 Kč

Vpichovací teploměr z nerezové oceli s jehlovou sondou, díky kterému můžeme během několika sekund změřit vnitřní teplotu masa.

Kód: 4009
pol pl Termometr kuchenny cyfrowy lcd sonda miesa wina 75 1
126 Kč

Univerzální vpichovací teploměr vyrobený z nerezové oceli a odolného plastu. Vhodný pro měření teploty uvnitř pokrmů a tekutin během vaření.

Kód: 64620
Výstřižek
126 Kč

Univerzální vpichovací teploměr vyrobený z nerezové oceli a odolného plastu. Vhodný pro měření teploty uvnitř pokrmů a tekutin během vaření.

Kód: 77940
TERMOMETR DO MIESA WEDZARNIA DO PIECZENIA SZYNKI
126 Kč

Vpichovací teploměr se sondou, díky kterému můžeme během několika sekund změřit vnitřní teplotu masa.

Kód: 61308
pol pl Termometr do pieczenia bitumiczny 5725 12
136 Kč

Vhodný nejen do udírny – nachází široké uplatnění v gastronomii, jak v domácnosti, tak i v restauracích a potravinářském průmyslu.

Kód: 12741
Termometr Szpilkowy LCD Kuchenny Miesa Wina 300C
146 Kč

Univerzální vpichovací teploměr vyrobený z nerezové oceli a odolného plastu. Vhodný pro měření teploty uvnitř pokrmů a tekutin během vaření.

Kód: 1101
4976 1 kaminer 1881 teplomer do grilu nebo udirny
146 Kč

Kvalitní teploměr z nerezové oceli, vhodný na měření teploty v grilu nebo udírně – přímou i nepřímou metodou.

Kód: 1348
screenshot 42
146 Kč

Vpichovací teploměr se sondou, díky kterému můžeme během několika sekund změřit vnitřní teplotu masa.

Kód: 74838
AG254D ag254d r2
195 Kč

Analogový teploměr se sondou je ideální pro měření teploty během procesu uzení v udírně nebo grilování.

Kód: 57497
AG254E ag254e 11
195 Kč

Digitální kuchyňský teploměr vhodný pro měření teploty uvnitř pokrmů a nápojů během vaření. Je vyroben z nerezové oceli a odolného plastu.

Kód: 76428
TERMOMETR SKLADANY DO ZYWNOSCI Z WSKAZNIKIEM TEMPE Kod producenta 1423
237 Kč

Digitální teploměr se skládací sondou pro měření teploty uvnitř masa během grilování a pečení. Je vyroben z nerezové oceli a odolného plastu.

Kód: 99627
AG254G Bez tytułu
411 Kč

Digitální teploměr se skládací sondou pro měření teploty uvnitř masa během grilování a pečení. Je vyroben z nerezové oceli a odolného plastu.

Kód: 3118
AG254H ag254h 11
527 Kč

Digitální teploměr se skládací sondou pro měření teploty uvnitř masa během grilování a pečení. Je vyroben z nerezové oceli a odolného plastu.

Kód: 4568289

Použití teploměru při vaření je jediným spolehlivým způsobem jak si ověřit, že je pokrm dobře tepelně zpracovaný. Obzvlášť při pečení většího kusu masa je důležité se přesvědčit, že je řádně propečené. Nedostatečně dodělané maso může být totiž dokonalým zdrojem salmonely a jiných nebezpečných bakterií.

Přestože je používání teploměrů při přípravě jídel relativně nová technika, existuje na trhu široká řada různých teploměrů.

Digitální vs. analogový
Analogový teploměr je vhodný pro měření teploty pečeného pokrmu v takové troubě, kde chybí vestavěný indikátor teploty. Používají se teploměry vyrobené ze žáruvzdorného kovu vhodné do plynové i elektrické trouby. Velký a dobře čitelný číselník umožňuje sledování teploty v troubě v rozmezí 50 až 300 stupňů Celsia.

Digitální teploměr je vybavený teplovzdornou sondou s čidlem a oproti analogovému je určený pouze ke kontrolnímu měření aktuální teploty potravin uvnitř trouby. Obvykle je vybavený podsvíceným LCD displejem a vestavěným časovačem. Zvuková signalizace vás po uplynutí stanoveného času upozorní, že bylo dosaženo požadované teploty uvnitř pokrmu.

Vpichovcí teploměry nabízíme v několika velikostech:

- bezdrátové vpichovací teploměry jsou tak malé, že se vám pohodlně vlezou do kapes od kalhot
- elektronické teploměry s dvojitou nerezovou sondou zvyšují přesnost měření
- digitální teploměr pro měření teploty uvnitř masa vybavený dlouhým kabelem je ideální pro všechny trouby, grily a udírny

Jak požít správně vpichový teploměr do trouby?
Nejspolehlivější metoda, jak zjistit skutečnou vnitřní teplotu masa a úroveň propečení, je změřit ji vpichovým teploměrem. Zapíchněte jehlici do masa v nejsilnějším místě alespoň do dvou třetin délky. Špička jehlice musí být co nejblíže středu masa a nesmí se nacházet v blízkosti tuku nebo kosti. Po každém použití očistěte sondu houbičkou namočenou v saponátu a omyjte čistou vodou.