Teploměry

Nejprodávanější

4976 1 teplomer do grilu nebo udirny 0 250 c 1881
289 Kč –48 %
Původně: 289 Kč  (–48 %)
149 Kč
Detail
AG254C ag254c r1
155 Kč –17 %
Teploměr na pečení, AG254C
Skladem (7)
Kód: 4009
Původně: 155 Kč  (–17 %)
129 Kč
Detail
pol pl Termometr do pieczenia bitumiczny 5725 12
200 Kč –51 %
Původně: 200 Kč  (–51 %)
99 Kč
Detail
ab65fa924d7eb2fcfa0028e7ff52
169 Kč –20 %
Původně: 169 Kč  (–20 %)
135 Kč
Detail
AG254 ag254 01
189 Kč –34 %
Původně: 189 Kč  (–34 %)
125 Kč
Detail
AG254F ag254f 02
399 Kč –38 %
Původně: 399 Kč  (–38 %)
248 Kč
Detail
5501 1 vpichovaci teplomer 735
399 Kč –63 %
Vpichovací teploměr, 735
Skladem (2)
Kód: 1101
Původně: 399 Kč  (–63 %)
149 Kč
Detail
5894 2 teplomer na vino
299 Kč –60 %
Teploměr na víno
Skladem (2)
Kód: 871
Původně: 299 Kč  (–60 %)
119 Kč
Detail
AG254G ag254g 03
599 Kč –33 %
Původně: 599 Kč  (–33 %)
399 Kč
Detail
9 položek celkem
pol pl Termometr do pieczenia bitumiczny 5725 12
200 Kč –51 %
99 Kč

Vhodný nejen do udírny – nachází široké uplatnění v gastronomii, jak v domácnosti, tak i v restauracích a potravinářském průmyslu. Snadno zjistíte teplotu pečeného masa (nebo...

Kód: 12741
5894 2 teplomer na vino
299 Kč –60 %
Teploměr na víno
Skladem (2 ks)
119 Kč

Zapůsobte na návštěvu výborným vínem skvělé teploty. S teploměrem na víno UNO není těžké zjistit přesnou teplotu a název vína.

Kód: 871
AG254 ag254 01
189 Kč –34 %
125 Kč

Teploměr pro plynové a elektrické trouby. 

Kód: 3598
AG254C ag254c r1
155 Kč –17 %
129 Kč

Robustní analogový teploměr z oceli s jehlovou sondou.  Ideální pro ovládání teploty grilu, udírny, sporáku a pro plynové a elektrické trouby.  Nezbytné nářadí,...

Kód: 4009
ab65fa924d7eb2fcfa0028e7ff52
169 Kč –20 %
135 Kč

Elektronický LCD teploměr se používá k měření teploty masa, tekutin, koláčů, grilování atd. V kuchyni je během vaření ideální kontrolovat teplotu vařeného jídla.

Kód: 3939
4976 1 teplomer do grilu nebo udirny 0 250 c 1881
289 Kč –48 %
149 Kč

Kvalitní teploměr z nerezové oceli, vhodný na měření teploty v grilu nebo udírně – přímou i nepřímou metodou. Teplotní čidlo se nachází v oblasti mezi 1,3 cm a 5 cm od začátku...

Kód: 1348
5501 1 vpichovaci teplomer 735
399 Kč –63 %
149 Kč

Přesvědčte se, že je vaše jídlo vždy důkladně uvařeno a upečeno. Teploměr - užitečné při vaření, abychom zjistili, jak se peče nebo vaří jídlo, zda je uvnitř kuřat nebo...

Kód: 1101
AG254F ag254f 02
399 Kč –38 %
248 Kč

Elektronický kolíkový teploměr s dvojitou tepelně odolnou vidlicovitou sondou.

Kód: 3200
AG254G ag254g 03
599 Kč –33 %
399 Kč

Elektronický, vodotěsný teploměr s tepelně odolnou sondou, dlouhý 11,6 cm. Ideální pro měření teploty uvnitř připraveného jídla. 

Kód: 3118

Použití teploměru při vaření je jediným spolehlivým způsobem jak si ověřit, že je pokrm dobře tepelně zpracovaný. Obzvlášť při pečení většího kusu masa je důležité se přesvědčit, že je řádně propečené. Nedostatečně dodělané maso může být totiž dokonalým zdrojem salmonely a jiných nebezpečných bakterií.

Přestože je používání teploměrů při přípravě jídel relativně nová technika, existuje na trhu široká řada různých teploměrů.

Digitální vs. analogový
Analogový teploměr je vhodný pro měření teploty pečeného pokrmu v takové troubě, kde chybí vestavěný indikátor teploty. Používají se teploměry vyrobené ze žáruvzdorného kovu vhodné do plynové i elektrické trouby. Velký a dobře čitelný číselník umožňuje sledování teploty v troubě v rozmezí 50 až 300 stupňů Celsia.

Digitální teploměr je vybavený teplovzdornou sondou s čidlem a oproti analogovému je určený pouze ke kontrolnímu měření aktuální teploty potravin uvnitř trouby. Obvykle je vybavený podsvíceným LCD displejem a vestavěným časovačem. Zvuková signalizace vás po uplynutí stanoveného času upozorní, že bylo dosaženo požadované teploty uvnitř pokrmu.

Vpichovcí teploměry nabízíme v několika velikostech:

- bezdrátové vpichovací teploměry jsou tak malé, že se vám pohodlně vlezou do kapes od kalhot
- elektronické teploměry s dvojitou nerezovou sondou zvyšují přesnost měření
- digitální teploměr pro měření teploty uvnitř masa vybavený dlouhým kabelem je ideální pro všechny trouby, grily a udírny

Jak požít správně vpichový teploměr do trouby?
Nejspolehlivější metoda, jak zjistit skutečnou vnitřní teplotu masa a úroveň propečení, je změřit ji vpichovým teploměrem. Zapíchněte jehlici do masa v nejsilnějším místě alespoň do dvou třetin délky. Špička jehlice musí být co nejblíže středu masa a nesmí se nacházet v blízkosti tuku nebo kosti. Po každém použití očistěte sondu houbičkou namočenou v saponátu a omyjte čistou vodou.