Trizand Rybářské křeslo "Panama" camo 23672 AKCE

Kód: IS_17590
Neohodnoceno
Značka: TRIZAND
834 Kč
Skladem do 5 dní
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

VELKÁ A SILNÁ RYBÁŘSKÁ ŽIDLE S CAMO VRCHNÍKEM

? STŘÍŠKA – křeslo je vybaveno speciální nastavitelnou stříškou , která vám zajistí správnou dávku stínu . Stříška je odnímatelná - můžete ji kdykoliv sundat. Díky velkým rozměrům křesla se budete cítit pohodlně. Ergonomický design židle to udělá i po mnoha hodinách sezení se budete cítit skvěle .

? POHODLNÉ - rybářské křeslo má speciální místo pro šálek nebo láhev s pitím . Židli lze rychle a snadno složit a rozložit . Ve složeném stavu lze skladovat a snadno přepravovat - stříška se změní na pohodlný kryt na zip s rukojetí. Rukojeť lze nosit v ruce nebo na rameni.

? PEVNÉ A ODOLNÉ MATERIÁLY - křeslo je mimořádně stabilní, jeho rám je vyroben z odolných trubek a sedák je vyroben z vyztuženého materiálu. Všechny tyto vlastnosti to dělají židle vydrží zatížení až 100 kg - pohodlně se na ní opře i lidé s masivnější stavbou těla bez obav, že se židle poškodí.

? UNIVERSAL - rybářské křeslo je i přes svůj název perfektní nejen pro rybaření. Skvěle se bude hodit také jako turistické křeslo, plážové křeslo nebo dokonce balkonové křeslo . Křeslo si můžeme vzít s sebou i na piknik nebo výlet a nebude přidávat žádnou další váhu vašemu zavazadlu.

? SPECIFIKACE – barva: kamufláž; materiál: rám: železo + PP, potah: 600D oxford tkanina + EPE pěna + PVC + PU; maximální zatížení: 100 kg; rozměry: 92 x 128,5 cm; rozměry v kufříku: 92 x 18 x 18 cm; délka rukojeti: 70 - 83 cm; hmotnost: 3,075 kg; hmotnost v balení; 3 080 kg.

SPECIFIKACE

  • barva: kamufláž
  • materiál: rám: železo + PP, potah: 600D oxford tkanina + EPE pěna + PVC + PU
  • maximální nosnost: 100 kg
  • rozměry: 92 x 128,5 cm
  • rozměry v kufříku: 92 x 18 x 18 cm
  • délka rukojeti: 70 - 83 cm
  • hmotnost: 3,075 kg
  • hmotnost v balení; 3 080 kg

ZAHRNUTA

  • rybářské křeslo
  • hledí - kryt

Pohodlné a praktické rybářské křeslo, které ocení každý rybářský nadšenec - a nejen to. Skvěle se bude hodit také jako skládací pohodlné turistické křeslo, pohodlné křeslo na balkon nebo křeslo na pláž a piknik. Rybářské křeslo se vyznačuje solidním zpracováním a odolností. Rám rybářského křesla je vyroben z extrémně stabilních a odolných trubek, které vydrží zatížení až 100 kg. Rozměry pohodlného turistického křesla umožňují pohodlný odpočinek nejen štíhlým lidem, ale i těm masivnější postavy. Rybářské křeslo je jako stvořené pro dlouhodobé sezení - je velmi pohodlné a ergonomické. Další výhodou rybářského křesla je možnost nastavení výšky područek podle vašich potřeb a preferencí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Malatec
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 7.25 kg
Délka balení: 94 cm
Šířka balení: 22 cm
Výška balení: 34 cm
MSV:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: