Malatec Houpačka Čapí hnízdo 120cm zie-czar 23515 AKCE

Kód: IS_17547
Neohodnoceno
Značka: Malatec
1 192 Kč
Skladem do 5 dní
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

VELKÁ ZAHRADNÍ HOUPAČKA - ČAPÍ HNÍZDO - 120cm / 150kg

? VELKÉ SEDÁTKO - houpačka má široký, kulatý sedák z ocelového rámu chráněného EPE pěnou, uvnitř je silná PP síťka. Je vyrobena z 600D Oxford tkaniny, která zaručuje bezpečnou hru. Nosnost až 150 kg je možná díky použití pletených lan o tloušťce 10 mm. To zaručuje bezpečnost a umožňuje i dospělým prožít chvíle radosti. Je to ideální řešení pro velkou rodinu. Svou velikostí a tvarem je vhodný pro více osob.

? RYCHLÁ INSTALACE – čapí hnízdo se instaluje jednoduše a rychle. Sada obsahuje konce lan v podobě kroužků, které tento proces výrazně zlepšují, což rodiče nemají rádi. Další díly nemusíte shánět ve specializovaných internetových nebo stacionárních prodejnách . Vše, co potřebujete k bezproblémové montáži houpačky, je součástí setu.

? VÝŠKOVÉ NASTAVENÍ - houpačka má možnost nastavení lana, její maximální délka je 170 cm. Díky tomu je houpačka perfektní jak pro malé (nižší výška), tak pro větší děti. To usnadňuje bezpečné nastupování a vystupování. Silná pletená lana o tloušťce 10 mm znamenají, že se při hře na houpačce nemusíte bát o své děti.

? ODOLNÉ VŮČI POvětrnostním vlivům - houpačka je vyrobena z materiálů, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a rychle schnou. Díky tomu jej lze bezpečně ponechat venku i za nepříznivých povětrnostních podmínek. To vám dává jistotu, že i když prší nebo je velmi silný vítr, nemusíte houpačku hned sundávat a dávat do domu nebo garáže/suterénu.

? SPECIFIKACE - barva: zeleno-černá; tkanina: 600D oxford (odolná povětrnostním vlivům); rám: železo + EPE; síťovina: PP - polypropylen; maximální zatížení: 150 kg; rozměry: 4,5 x 120 x 170 cm; tloušťka lana: 10 mm; hmotnost houpačky: 4,05 kg; hmotnost s obalem: 4,85 kg.

SPECIFIKACE

  • barva: zeleno-černá
  • tkanina: oxford 600D (odolná povětrnostním vlivům)
  • rám: železo + EPE
  • síťovina: PP - polypropylen
  • maximální zatížení: 150 kg
  • rozměry: 4,5 x 120 x 170 cm
  • tloušťka lana: 10 mm
  • hmotnost houpačky: 4,05 kg
  • hmotnost s obalem: 4,85 kg

ZAHRNUTA:

  • houpačka
  • montážní souprava

Moderní houpačka ve stylu čapího hnízda je perfektní hračka pro vaše dítě. Skvěle se hodí pro slunečné dny a bude praktickou dekorací na hřiště, zahradu nebo terasu. Je to skvělý způsob, jak si užít hodiny zábavy venku. Vašemu dítěti poskytne spoustu radosti a fyzické aktivity. Výrobek má odolný kovový lem s pěnovým potahem, uvnitř kterého je silná síťovina. Celé je zakončeno voděodolným materiálem Oxford 600D. Houpačka je extrémně pevná - unese váhu až 150 kg. Hnízdo má navíc 10 mm silná pletená lana s kovovými kroužky pro instalaci. Díky jejich nastavitelnosti snadno přizpůsobíte houpačku výšce a věku vašeho dítěte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Malatec
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 5 kg
Délka balení: 88 cm
Šířka balení: 41 cm
Výška balení: 7 cm
MSV:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: